Klimbos Weert

Coronaproof Limburg

Coronaproof Limburg

Zoek jij een uitje in Limburg of zoek je een veilig hotel of vakantiepark? Veel Limburgse ondernemingen zijn coronaproof ingericht zodat je veilig van het aanbod gebruik kunt maken. Bij Hart van Limburg ontdek je wat je in Limburg kunt doen in coronatijd.

Wat is er te doen in Limburg

Of je nu een coronaproof uitje of een vakantie in Limburg zoekt. Er is nog steeds van alles mogelijk.  Bekijk hier wat je nu allemaal kunt doen in Noord- en Midden-Limburg.

Coronaproof uitjes

Ondanks de coronamaatregelen, is er ook van alles wél mogelijk. Met je eigen bubbel kun je nog steeds van alles ondernemen.  Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de boerderij en leer alles over de Limburgse asperges, ga klimmen en klauteren in het klimbos, kies voor een van de interactieve audiotours of huur een bootje en verken de omgeving vanaf het water. Kortom, coronaproof uitjes genoeg!

Vakantie in eigen land

Kies je dit jaar voor een (coronaproof) vakantie in eigen land? Dan zit je goed in Noord en Midden-Limburg. Hier ervaar je het echte buitenlandgevoel, gewoon in Nederland. Bekijk het uitgebreide aanbod van overnachtingsmogelijkheden in Noord- en Midden-Limburg, van hotel tot vakantiepark en van B&B tot camping.

Take-away

Wie coronaproof zegt, zegt take-away. Door de coronamaatregelen hebben veel restaurants en cafés het ontzettend moeilijk. Wij stellen voor om de horeca te blijven steunen door het afhalen van take-away maaltijden. Ondanks dat je (nog) niet lekker in het restaurant, of op het terras kunt zitten kun je wel genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes.

NB: Check vóór je bezoek de website van de desbetreffende locatie voor de meest actuele informatie.