Huupkens IJs80 Jaar!

De 3e generatie Huupkens IJs

Het lekkerste Ambachtelijk ijs proeven in de oudste Beste IJssalon van Nederland!? Kom dan gezellig langs bij Huupkens IJs op de Biest in Weert. Al 80 jaar lang, sinds 1941, maakt de nu inmiddels 3de generatie Huupkens IJs, nog steeds op diézelfde plek waar het ooit begon, ambachtelijk ijs. Ontdek meer op de website van Huupkens IJs

IJscoupe

IJsmeester Wil

Toen ijsbereider Wil een klein jongetje was keek hij vaak naar zijn vader. Die straalde altijd passie uit. Wil vond het prachtig wat hij deed. Hij herinnert zich nog goed het geschraap van de ijsmachine. Wil vond het indrukwekkend hoe zoiets tot stand kwam. Zijn vader kon het perfect maken. Dat zijn dierbare herinneringen.  IJsmeester Wil is geworteld in die traditie.

Huupkens IJs traditioneel

Ambachtelijke ijspecialiteiten

Nu 80 jaar later en vele onderscheidingen rijker laten wij als familiebedrijf nog steeds een grote indruk achter in onze ambachtelijke ijssalon. De langst bestaande Beste IJssalon van Nederland is onder andere in 2015 bekroond met “Beste IJssalon van Nederland” en in 2019 met het “Lekkerste koffie ijs van Nederland”.

Wij van Huupkens IJs willen onze gasten graag het verschil laten proeven tussen ijs en lekker ijs. Keuze uit dagelijks 30 smaken IJs waaronder sorbet ijs, melk ijs en vele smaken vegan ijs. Veel ijssmaken hebben we zelf ontwikkeld o.a. ons Zure Matten ijs, Cake-beslag ijs of Death by Chocolate ijs zijn door ijsmeester Wil bedacht en met liefde bereid. Met instandhouding van het ambachtelijk vakmanschap en authenticiteit.

Huupkens IJs

Voel je welkom in Weert

Wij vinden het erg leuk als jij ons komt bezoeken. Daarom willen wij jou graag uitnodigen om te komen genieten. Want jij bent de reden waarom we zo hard proberen om Huupkens IJs een gezellige ontmoetingsplek te laten zijn. Een plek waar je je welkom voelt. Geniet in het magnifieke geheel vernieuwd Weerter Stadspark tegenover onze IJssalon van ons lekkere ijs, het zonnetje, en vooral elkaar. 

Ga direct naar de website van Huupkens IJs. 

Stadspark Weert