icon/category/eten&drinken

Pannenkoekenrestaurant

Pannenkoekenrestaurant: Boerderij 't Platteland

Bent u aan het fietsen of wandelen, dan bent u van harte welkom om bij ons even tot rust te komen. Terwijl de kinderen spelen kunt u heerlijk zitten op ons Erfterras aan de rand van een bosrijke omgeving.

Vanaf hier heeft u uitzicht over de speeltuin en dierenweide waardoor u de kinde...

Vanaf hier heeft u uitzicht over de speeltuin en dierenweide waardoor u de kinderen in de gaten kunt houden. Wij hebben een binnen speeltuin, overdekt en een open terras. Hierdoor kunt u ook bij minder weer bij ons terecht.

Gedurende de dag kunt u genieten van al het lekkers op onze kaart zoals een kop soep, panini's, belegde broodjes, friet en snacks. Ook een ruim aanbod aan pannenkoeken staat op onze kaart. Onze pannenkoeken worden gebakken van boekweit- en tarwemeel van molen Nooitgedacht in Merselo. Onze pannenkoeken worden met zorg op ambachtelijke wijze bereid waardoor dit tijd kost, graag uw begrip hiervoor.

Ook in het najaar bent u van harte welkom om in ons gemoedelijke restaurant bij de behaaglijke warmte van de kachel een keuze te maken van onze kaart.

Er zijn daarnaast ook diverse routes beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de knooppunten routes. We zijn ook aangesloten bij Fietsers welkom, start- en stopplaats en fietsservicepunt van de ANWB.

’t Platteland: Even tot rust komen.

Lees verder

Contact et localisation

Pannenkoekenrestaurant Venray e.o.: Boerderij ’t Platteland
Lorbaan 1
5814 AE
Veulen
Ook op deze locatie

When

Toelichting: Voor actuele openingstijden zie: www.platteland.nu.