icon/category/gezin_dagje_uit

Outdoor en Survival

Home of Heroes

Ontdek samen met je familie, vrienden of collega's Home of Heroes: avontuurlijke en bijzondere activiteiten in en rondom een oude steenfabriek. Waan je voor een dag tot een echte held!

Home of Heroes is dé locatie waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wa...

Home of Heroes is dé locatie waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit dan ook; met een breed aanbod aan activity adventures is het de ultieme locatie om de sportieve en avontuurlijke uitdagingen aan te gaan!

Gevestigd in de oude, historische kleiwarenfabriek in Buggenum biedt Home of Heroes een breed scala aan activiteiten aan. Met de fabriek als decor wordt een unieke omgeving en ambiance gecreëerd die jou als bezoeker meeneemt in onze heldenverhalen en is het dé plek waar helden tot leven komen, we onze eigen verhalen kunnen vormen en vertellen en de beleving voorop staat.

Deelname aan één van de activiteiten verrast je en daagt je uit. Samen met je vrienden, familie of collega’s; Home of Heroes biedt voor iedereen wat wils.

Lees verder

Contact et localisation

Home of Heroes
Dorpsstraat
6082 AR
Buggenum
Ook op deze locatie

When

Altijd open
Toelichting: Home of Heroes is op basis van reservering 7 dagen per week geopend. De tijdstippen van de activiteiten worden afgestemd op jouw wensen.