icon/category/overnachten

Bed and Breakfast

Slaapkamer bed and breakfast Thorn
Terras
Keukentafel
Slaapkamer
Bed and Breakfast Thorn

Bed & Botram Bie Os

B&B Bed & Botram Bie Os in het witte stadje Thorn is een karakteristiek familiepand. Vier 2-persoonskamers, elk eigen sfeer, complete badkamer. Verrassende ontbijtkamer, beschutte tuin. Er is een aparte opgang, kamers op de 1e verdieping zijn gevestigd aan een royale overloop. De ontbijttijden zullen met de gasten persoonlijk afgestemd worden.

Sportieve, culturele, muzikale en/of Bourgondische interesse? Of gewoon even nik...

Sportieve, culturele, muzikale en/of Bourgondische interesse? Of gewoon even niks? Welkom bij Bed & Botram Bie Os !!!

Vier tweepersoonskamers inclusief badkamers, smaakvol en elk met een eigen sfeer, welke u niet snel zult vergeten. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in een verrassende ontbijtkamer. Plannen maken voor de volgende dag in de beschutte tuin.

Net als Thorn ligt Bed & Botram Bie Os direct aan fiets- en wandelroutes (knooppunt 21, 53 en 33, LF-routes 5 en 7, Grensland- en Pelgrimspad). Voor Thornse wetenswaardigheden adviseren wij tijd te maken voor een bezoek aan 'Museum Het land van Thorn' en de 'Abdijkerk'.

Ook de watersporter, muziek- en culinaire liefhebber zal zeker niet teleurgesteld worden. Laat u verrassen door een cultuur- of winkeldag in Roermond, Weert, Maaseik(B) of de Maasdorpen van de Maasgouw. Van harte welkom !

Tip: verjaardag, jubileum, huwelijk(sdag) ,of 'even ertussenuit' ? Onze KADOBON!

 

Lees verder
Eigenschappen
Ligging in Bebouwde kom/Centrum
Sanitair voor privé gebruik

Contact et localisation

Bed & Botram Bie Os
Hoogstraat 42
6017 AR
Thorn
Ook op deze locatie

When

Altijd open.