Événements

Overig type evenement

from
07 Sep 2021
à
28 Dec 2021
Spreekuur Sociale Raadslieden Nederweert

Spreekuur Sociale Raadslieden Nederweert

Elke dinsdag vindt het spreekuur van de Sociale Raadslieden plaats in de bibliotheek van Nederweert. Elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur is het voor alle inwoners van Nederweert mogelijk om hier advies te krijgen bij juridische en financiële vragen. 

Sociale Raadslieden

De sociale Raadslieden zijn onafhankelijk en behandelen je vraag vertrouwelijk. Het advies is vrijblijvend en kost niets.
Sociale Raadslieden zijn deskundig op het gebied van regels, wetten en formulieren. Je kunt terecht met vragen over onder andere belastingen, uitkeringen, schulden, arbeidsrecht, familierecht, onderwijskosten, huisvesting en maatschappelijke voorzieningen. Het loket Sociale Raadslieden Nederweert is tot stand gekomen door een samenwerking van de gemeente Nederweert en het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg. 

Hulp of advies nodig? 

Bezoek het spreekuur bij de bibliotheek aan de Kapelaniestraat 8 in Nederweert. Een afspraak maken is niet nodig. Of bel tijdens het spreekuur naar: 088-6560600. Mailen kan ook naar: raadsliedennederweert@amwml.nl.

Kosten evenement
Gratis

Contact et localisation

Bibliotheek Nederweert
Kapelaniestraat 8
6031 BX
Nederweert

When

Eerste datum evenement
07 Sep 2021
Laatste datum evenement
28 Dec 2021