Sandor Donnert's Magical World of Circus

from
03 May 2024
to
05 May 2024
Duo Lagroni
Duo Doro
Adele Fame
Events

Circusvoorstelling

Events

Cultuur / folklore / traditie

Events

Evenementen

‘Sandor Donnert’s Magical World of Circus’ komt naar Nederweert. Het circus van de Brits-Hongaarse organisator Sandor Donnert presenteert in 2024 een nieuwe topvoorstelling tijdens een exclusieve tour door Nederland. 

De kracht van The Magical World of Circus is écht het niveau van de artiesten. Hoewel het circus met 350 zitplekken compact qua formaat is, is de nieuwe voorstelling van wereldklasse. Dankzij het compacte formaat zit het vlak bovenop de circuskunsten. Dat zorgt voor een unieke sfeer, waar topartiesten graag onderdeel van zijn”.

De voorstelling Het resultaat is een circa honderd minuten durende topshow. Zo contracteerde Donnert onder andere de Franse luchtacrobate Adele Fame. Een van meest gevraagde artiesten van dit moment schittert in een spectaculaire act hoog boven de grond.

Het Chinees/Italiaanse Duo Doro toont waanzinnige hand-to-hand-acrobatiek, de uit Praag afkomstige Nicolas Lagroni is een van de snelste stuiterballenjongleurs van Europa en de kleurrijke Portugesee clown Marco Mariani laat je écht lachen!

De voorstelling kent ook talent van eigen bodem. De Nederlandse Amber Karstens verspreidt met haar honden een ongekend enthousiasme door de circustent. Amber en haar ‘dancing collies’ verbaasden in meerdere rondes de jury van de mega-show Britain’s Got Talent en lieten miljoenen kijkers genieten.

Kosten evenement
Zie website voor de diverse rangen en prijzen

Practical information

Sandor Donnert's Magical World of Circus

De Bengele
1
6031 TZ
Nederweert
Opening hours
Day Time slot Comment
Sunday: 14:00 - 16:00
Monday: Gesloten
Tuesday: Gesloten
Wednesday: Gesloten
Thursday: Gesloten
Friday: 16:00 - 18:00
Saturday: 15:00 - 17:00

VRIJDAG - 16:00 uur  ZATERDAG - 15:00 uur  ZONDAG - 14:00 uur  Duur voorstelling : +/- 2 uur incl. pauze  Kassa open: 45 minuten voor aanvang