Events

Wandeltocht

Wanneer
Herfstwandeling Atletiekvereniging Weert

Herfstwandeling Atletiekvereniging Weert

Atletiek- en wandelvereniging Weert organiseert op zondag 17 oktober de jaarlijkse herfstwandeling.

Wandeling

Na anderhalf jaar pauze mogen we weer! Wandel lekker mee; je kan kiezen uit afstanden van 7, 10, 15, 20 of 30 km. Ook leuk om te doen met het hele gezin. De verrassende routes zijn bewegwijzerd en lopen door het prachtige Natuur- en Recreatiegebied De IJzeren Man, gebied het Blauwe Meertje, het buitengebied van Keent en de Tungelerwallen.

 

 

 

Informatie

Starten kan vanaf 08:00 uur bij Partycentrum-Restaurant de Sluis, Industriekade 58 in Weert. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en voor KWBN-leden € 1,50. De organisatie is in handen van Atletiek– en Wandelvereniging Weert. Afhankelijk van de gekozen afstand kan gestart worden tot uiterlijk 14:00 uur voor de 7 km, tot 13:00 uur voor de 10 km, tot 12:00 uur voor de 15 km en tot 10:00 uur voor de 20 en 30 km. Er kan ook met ‘gps’ gelopen worden.

Onderweg kun je lekker bijkomen op een gezellige pauzeplaats op de Atletiekbaan van AV Weert. Hier kan je tegen vriendelijke prijsjes genieten van koffie/thee/fris, broodjes en Limburgse vlaai. De Covid-19 richtlijnen worden gevolgd en daarom is bij het binnengaan van het clubgebouw een QR-code met vaccinatie- of testbewijs nodig. Neem voor meer informatie een kijkje op: www.avweert.nl.

Kosten evenement
Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en voor KWBN-leden € 1,50.

Contact and location

Partycentrum en Restaurant De Sluis
Industriekade 58
6006 SJ
Weert

When

-