Markten in Limburg

Markten 

Struinend tussen de marktkramen, komen de kleuren, smaken en geuren van de verschillende standjes en eetkraampjes op je af. Van groente, vlees, noten, vis en kaas tot biologische producten: er is voor ieder wat wils! Het rijke aanbod aan lekkers, haalt de chef-kok in iedereen naar boven. Limburg is van alle markten thuis, iedere week, het hele jaar door. Klik hier voor een hele lijst met Markten in Limburg. 

Weekmarkten

Een bezoekje aan een van de vele weekmarkten in Limburg is een ware beleving. De levendigheid en de bonte verzameling van producten zorgen samen voor de perfecte weekmarkt. De vrolijke verkopers maken het geheel af en zorgen voor een flinke dosis gezelligheid. Koop hier je alledaagse spulletjes en de meeste verse producten voor een goede prijs. 

Bekijk hier de weekmarkten
 

Weekmarkt Roermond

Braderieën en rommelmarkten

Binnen onze regio vinden er verschillende braderieën en rommelmarkten plaats. Als je goed zoekt, kun je op een braderie of rommelmarkt de mooiste parels vinden voor in huis. Of misschien vind je hier wel het ontbrekende stuk voor jouw verzameling. In Weert is er altijd een leuke voorjaarsmarkt. Dit is een gezellige markt waar men tafels huurt om spulletjes te verkopen. Een andere bijzondere rommelmarkt is de jaarlijkse Sjoemelmert in Roermond. De Sjoemelmert in Roermond is al meer dan 50 jaar traditie in het prachtige centrum van Roermond. 
 

Rommelmarkt