Wat is er te doen in Roermond?

Leuke activiteiten beleven is niet compleet zonder een dagje shoppen. Drie mannen staan lol te maken in een kledingwinkel in Roermond.

Altijd wat te doen!

In Roermond is altijd wat te doen en te beleven! Er worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd voor jong en oud. Van grote evenementen zoals Solar tot sportevenementen en van kindermiddagen bij de Rattentoren tot de Toverroute die in de donkere maanden door de binnenstad van Roermond gelopen kan worden. Voor iedereen is er wel iets leuks te beleven op ieder moment van het jaar. Op deze pagina vind je de allerleukste tips voor een gezellig dagje uit in deze bruisende gemeente.

De leukste activiteiten voor een dagje uit

In Roermond vind je leuke activiteiten voor iedereen. Ga een dagje shoppen in de binnenstad en het beroemde Designer Outlet Roermond. Uitgeshopt? Dan is het tijd om een ergens een hapje en een drankje te doen. Keus zat. Na het diner pak je een filmpje in de bioscoop van Roermond en om de dag goed af te sluiten neem je nog een afzakker in één van de vele kroegjes en bars die er in het centrum of op de Roerkade te vinden zijn. Natuurlijk is er veel meer te doen en te beleven in Roermond. Laat je inspireren!