Orte des Glücks in Roerdalen

Entdecken Sie die 26 Glücksplätze in der Gemeinde Roerdalen. Die Einwohner der Gemeinde Roerdalen haben diese Plätze, verborgene Schätze des Glücks, ernannt. Sechs dieser Stellen sind auch Kinderglücksplätze. Die Glücksplätze liegen in den Orten Herkenbosch, Vlodrop, Montfort, Posterholt, Sint Odilienberg und Melick und im Aussengebiet.

26 geluksplekken

Ontdek de 26 geluksplekken in de gemeente Roerdalen. De inwoners van de gemeente Roerdalen hebben deze plekken, verborgen parels van geluk, aangewezen. De geluksplekken liggen in de kernen van Herkenbosch, Vlodrop, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Melick en in het buitengebied. 

Overzicht geluksplekken

De plattegrond met daarop alle geluksplekken kun je ophalen bij de VVV agentschappen in de gemeente Roerdalen of bij een van de Hart van Limburg vestigingen in Noord- en Midden-Limburg. Je kunt hem ook downloaden (7 Mb).

De geluksplek

Bij elke geluksplek staat een bord met een omschrijving van het geluk dat je op deze plek kunt vinden. De plek zelf is een belangrijk onderdeel van de geluksbeleving. Bij alle gelukplekken kun je lezen bij welke ondernemer je een gouden gelukstip kunt ophalen. Zij zullen je de tip in een envelop met een geheimzinnige glimlach overhandigen. De gouden gelukstips staan alleen op de geluksborden.

Ontdek de geluksplekken via GPS

Je kunt de geluksplekken ook ontdekken door middel van geocaches. Een geocache is een soort 'schat' die met GPS kan worden gevonden. Bij iedere geluksplek vind je een link naar meer informatie over de geocache die daar verstopt ligt.